مشاوره حقوقی رایگان - گوشی سرقتی

بعد یک سال گوشی سرقتی من که درون سالن دزدیده شده بود از سوی نزدیکان یا همان دوستان خود پیدا شده و دست همان شخص از دوستان ردیابی شده بود حالا به اگاهی که امده طرف میگه من از روی زمین پیدا کردم و دادگستری هم میگه شاهدی داری که این اقا دزدیده منم با این که شاهدی ندارم موندم باید چیکار کنم میگه حالا برو گوشیتم بگیر و برو پی کارت لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اصل بر برائت اشخاص است. خدا را شکر کنید که به مالتان رسیدید.