مشاوره حقوقی رایگان - افشای اسرار

پدر خانواده با همدستیه یکی از فرزندان از فرزند دیگه که مصرف مواد داشته و مواری هم خود ارضایی داشته.با نصب دوربین مخفی در اطاق از این موارد فیلم ویدئویی تهیه کردند و بصورت انلاین اکثر شبکه های مجار نشر دادند..
که از غرورو شرف و ابروش چیزی باقی نمونده و بابت میزان گسترش این فیلم یا فیلمها قطعا با ترک شهر و استان هم مشکل همچنان باقیه..
لذا این فرزند تا مرز خودکشی هم پیش رفته...
سوال بنده اینه در صورت ارایه ی ادله ی محکم و مدارک واضح. حکم این پدر که با همدستیه یکی دیگه از فرزندهاش همچین ضربه ای به این شخص زدن چیه؟؟؟
و دقیقا مسیر قانونی جهت اقدام برای شکایت چی میتونه باشه؟؟؟
قبلا از توجه شما ممنونم.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتوانید از طریق دادسرا طرح شکایت نمایید و دارای مجازات میباشد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
موضوع نیازبه بررسی دارد زنگ بزنید