مشاوره حقوقی رایگان - تعویض سند دفترچه ای و منگوله دار به سند تک برگی

اینجانب ساکن گرگان هستم و کارمند در سال 94 که شرکت ما یه وام خرید منزل را داد با مشورت آشنایان که در شهر اندیشه بودند یکباب آپارتمان در اندیشه فاز،یک خریدم که سند دفترچه ای بود و در ثبت اسناد شهریار،در،رهن شرکت رفت الان شرکت اعلام کرده سند تک برگی باید بگیرم آیا میتوانم از طریق اینترنتی یا از طریق پست یا از طریق،دفترخانه اسناد رسمی گرگان برای،درخواست اقدام کنم و خودم. دیگه به شهرستان شهریار مراجعه نکنم چون واقعا برای من خیلی سخته. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
بهتر است حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به صورت حضوری موضوع را از طریق اداره ثبت پیگیری بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورا به اداره ثبت درخواست بدهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میتوانید از گرگان نیز اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شخصاً یا توسط توسط وکیل به اداره ثبت مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی بایست شخصاً یا توسط وکیل به اداره ثبت مراجعه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

برای اخذ سند، می بایست ابتدا، فک رهن گردد