مشاوره حقوقی رایگان - حق غرامت

با سلام ملک پدری من حدود نه سال پیش در طرح خیابان کشی قرار گرفته شهرداری بعداز تخریب از وراث در دفتر خانه امضا گرفته وبعضی از وراث غرامت خود را دریافت کرده اند ولی من غرامت خود را دریافت نکرده ام آیا راهی وجود دارد که من پولم را به قیمت روز بگیرم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر به حساب دادگستری واریز نکرده باشه بلی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

باید به شهرداری مراجعه نمایید . ممکن است مراحل قانونی طی شده باشد و شهرداری سهم شمارا همان زمان به حساب سپرده واریز کرده باشد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به دلایل ابرازی دارد �‌میتوانید دادخواست دهید تا رسیدگی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله میتوانید و در صورت نیاز میتوانید اقامه دعوا کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
بله قطعا

شما میتوانید بهای زمین را به نسبت سهم الارث خود طبق قیمت روز و با جلب نظر کارشناس مطالبه نمایید

و شما باید دادخواست حقوقی به طرفیت شهرداری اقامه نمایید و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما خودتان تا به امروز دریافت نکردید بنظرم امکان پذیر نیست

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
به طرفیت شهرداری دادخواست حقوقی بدید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

بله شما می‌توانید بر علیه شهرداری با جلب نظر کارشناس رسمی اقامه دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست حضوراً مراجعه نمایید علت عدم دریافت اگر متوجه خودتان بوده است خیر همان مبلغ را باید دریافت کنید