مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مرخصی استعلاجی قبل از مرخصی زایمان

با سلام . فرزند بنده در آبان 1402 به دنیا می آید و من میخواستم مهر ماه را از مرخصی استعلاجی استفاده کنم و مرخصی زایمانم که 9 ماه هست را از آبان استفاده کنم. آیا می توانم؟
ممکنه مهر ماه هم جزو مرخصی زایمان حساب کنند؟ چون مرخصی زایمان از دو ماه قبل از زایمان میتوان استفاده کرد.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع را از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به مقررات ارگان مربوطه در این موضوع دارد