مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو توسط خریدار

درود خدمت شما عزیزان بنده یک خودرو سواری شخصی را فروختم و وکالت تعویض پلاک را دادم اما خریدار در موعد مقرر اقدام به تعویض پلاک نکرده با مراجه به مرکز پلیس برای توقیف خودرو گفته شد حتی با درخواست توقیف خودرو در صورت عدم توقیف خودرو در موعد مقرر دیگر نیمتوان اقدام به توقیف خودرو نمود و عملا بیهوده است بهترین راه برای الزام خریدار به تعویض پلاک چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود ابتدا اظهارنامه افاقه نکرد
دادخواست الزام به فک پلاک

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست فک پلاک و توقیف خودرو به دادگاه تقدیم نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به فک پلاک را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را به طرفیت
خریدار مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک توقیف خودرو را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست الزام به فک پلاک توقیف خودرو را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما نمی‌تونید ایشان را ملزم به تعویض پلاک کنید همین اقدام که از طریق راهور مرکز استان توقیف پلاک را درخواست داده اید کافی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درخواست فک پلاک و توقیف خودرو را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما تکراری می‌باشد به آن پاسخ داده شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به فک پلاک در دفاتر قضایی مطرح کنید