مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گزارش بستگان متوفی

سلام
یکی از بستگان (مَرد) چندین سال قبل فوت شده و اون زمان کارت ملی هم نبوده،
می خواستم گزارش رسمی داشته باشم که ایشان همسر و فرزند نداشته اند.
با توجه به گذشت چندین سال، اصل شناسنامه ایشان در دسترس نیست و انحصار وراثتی هم نشده بوده است اما اطلاعات هویتی ایشان را دارم.
باید چگونه اقدام کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر ذینفع می باشید می توانید از طریق شورای حل اختلاف محل آخرین اقامتگاه متوفی اقدام نمایید .

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با ارائه دلایل ذینفعی از طریق شورا اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ذی نفع و ذی سمت باید تقاضای حصر وراثت کند از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی خطاب به اداره ثبت احوال استعلام خواهد شد
راه حل وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که در این قضیه ذینفع هستید میتوانید از شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

اگر ذی نفع هستید میتونید دادخواست انحصار وراثت مطرح کنید خودشون استعلام میگیرن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اخذ انحصار وراثت نیازی به مدارک ارائه شده توسط شما نمی‌باشد

اگر ذینفع هستید می‌توانید به راحتی بدون داشتن مدارک انحصار وراثت بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که ذینفع باشید می‌توانید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست خود را ثبت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید