مشاوره حقوقی رایگان - قرار موقوفی تعقیب

سلام ببخشید پرونده من در مرحله بازپرسی کیفرخواست صادر و قرار جلب به دادرسی صادر و به شعبه کیفری دادگاه ارسال و در دادگاه چند روز پیش قاضی با نقض حکم اولیه و صدور قرار موقوفی تعقیب را صادر کرده و در سامانه خلاصه پرونده نوشته پرونده مختومه شده، ولی پرونده مجددا به شعبه بازپرسی جهت رفع نقص فرستاده شده این موضوع به چه معناست، آیا پرونده پس از رفع نقص بازپرسی به دادگاه کیفری میره و مجددا قاضی کیفری باید تعیین وقت کنه یا همان قرار موقوفی تعقیب را صادر میکنه، اگر از طرف شاکی اعتراض نشه قرار موقوفی تعقیب قطعی میشه،
با تشکر

پاسخ ها :

علي  زنديان

جناب آقای علي زنديان :

سلام بله پرونده پس از رفع نقص به دادگاه برمیگردد و دادگاه تصمیم مقتضی را اخذ مینماید