مشاوره حقوقی رایگان - جرم شلیک با سلاح بادی 5.5

سلام
یه سوال دارم درمورد اتفاقی که برای داداشم اتفاق افتاده
داداشم نظامیه و یه روز چنتا از دوستاش خونه بودن و نظامی هم نیست،سلاح بادی دستشون بود
وقتی دست داداشم میوفته ناخداگاه یه تیر از این سلاح شلیک میکنه و تیر کمونه میکنه میخوره به قفسه سینه دوستش
الان پدر دوستش از داداشم شکایت کرده
بنظرتون این شکایت با این عنوان باعث اخراجش میشه یا حبس باید بکشه یا دیه بده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
هر سه فرض ممکن است
بستگي به نوع دفاع دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص مسئله نظامی بودن ایشان احتمالاً دادسرای نظامی رسیدگی می‌نماید اما در خصوص سایر موارد ایشان به پرداخت دیه محکوم می‌شوند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است، در خصوص اخراج تشخیص یگان نظامی ملاک عمل است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دقیق دارداما حداقل حبس و دیه قطعا دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت جنایت غیر عمدی منجر به دیه با این اوصاف رخ داده است و احتمال زیاد مجازات انتظامی از طریق دادگاه نظامی برای او در نظر گرفته خواهد شد