مشاوره حقوقی رایگان - حساب مشترک و اختیار اموال

سلام. پدرم میتونه با بودن مادرم،من (دختر) و خواهرم حساب مشترک با پسرخواهرش افتتاح کنه؟و اختیارات اموال و امور و به اسم پسرخواهرش ثبت کنه؟مادرم نه طلاق گرفته نه جدا زندگی میکنه و نه من و خواهرم ازدواج کردیم.ما هر چهارنفر تو ی خونه داریم زندگی میکنیم بدون هیچ مشکلی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است منع قانونی ندارد الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید یا تصمیم دیگری بگیرد، مگر تحت شرایطی خاص شما می‌توانید اقدام قضایی نمایید....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هر شخصی می‌تواند در زمان حیات نسبت به اموال خود هرگونه تصمیمی که می‌خواهد بگیرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پدرتون اختیار مالش را دارد بله میتواند