مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک توسط مستاجر

سلام بنده یک واحد اپارتمان رو به مدت یک سال اجاره دادم که اعتبار قرارداد تمام شده ناگفته نماند مستاجر اجاره 7 ماه رو هم پرداخت نکرده الان که قرارداد تمام شده میگه از پول پیشم کم کن..ولی حاضر به تخلیه نیست . میخواستم ببینم راهکار قانونی این موضوع چیه؟قرارداد از طریق بنگاه املاک تنظیم شده

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود دستور تخلیه و مطالبه وجه مطرح نماید بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست تخلیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درخواست تخلیه بدهید و مبلغ را نیز مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست دستور تخلیه فوری اقامه نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
بنظر امکان تقاضای تخلیه وجود دارد...

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید تخلیه را از دادگاه بخواهید