مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه نفقه

میخواستم بدونم من درخواست اجرائیه نفقه زدم یکماه میشه هنوز بهم ابلاغ نشده چیزی مشکل چیه زمانش چقده مگه!؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اجرائیه نفقه؟ یعنی حکم قطعی نفقه گرفتید و به اجرا گذاشتید؟
خب از اجرای احکام پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
حضورا از طریق شورا موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق اجرای احکام مدنی پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودت باید پیگیری کنی اجراییه به شما ابلاغ نمی شود بلکه به زوج ابلاغ شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجرائیه نفقه بعد از مدت 10 روز اگر از سوی محکوم علیه اجرا نشد بایستی تشکیل پرونده اجرائی بدهید‌.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اجراییه بشما ابلاغ نمی شود به محکوم علیه ابلاغ می شود از طریق سایت عدل ایران در قسمت روند پرونده پیگیری نمایید . می توانید حضوری هم مراجعه نمایید.، هنوز غیر عادی دیر نشده است .