مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مامور از بخش خصوصی به بخش دولتی

با سلام
من کارمند رسمی گروه خودروسازی سایپا هستم . قصد دارم به صورت مامور و با دریافت حقوق و مزایا از مبدا (سایپا) به وزارت صنعت معدن تجارت به مدت یک سال مامور شوم آیا امکان پذیر هست ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از ارگان مربوطه می‌بایست پیگیری نمایید سوال شما حقوقی نیست اداری و درون سازمانی می‌باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با بعضی از شرایط با انتقالی موافقت می‌شود از ارگان مبدا و مقصد استعلام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مگر مورد موافقت قرار گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی آیین‌نامه داخلی شرکت سایپا در مورد انتقالی بررسی شود‌.