مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک تحصیلی

وقتتون بخیر
بنده پس از 7 سال حق‌التدریسی با مدرک فوق دیپلم برق در هنرستان های آموزش پرورش در سال 1400 تبدیل وضعیت در مقطع اموزگاری شدم و پس از آن تا سال 1402 با همان مدرک با وجود رسته اموزگاری کماکان با موافقت اداره در هنرستان با سمت استاد کار مشغول به کار شدم .
در سال 1402 موفق به اخذ مدرک کارشناسی در راستای مدرک کاردانی شدم . ولی شور بختانه اداره امتناع میکنه از اعمال مدرک تحصیلی . لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایید .

و هم اکنون دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برق هستم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در صورت امتناع اداره از اعمال مدرک باید به اداره کل اداره مربوطه و در صورت عدم پاسخ نیاز به طرح شکایت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نامه نگاری اداری شود پاسخی یافت نشد یا عدم موافقت
خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اعتراضی دارید می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مدرک کارشناسی ارشد را که گرفتید درخواست اعمال مدرک کارشناسی ارشد را نمایید

اعمال مدرک تحصیلی بالاتر اصولا برای یک مرتبه ممکن است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دیوان عدالت اداری میتوانید پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را به نحو حضوری پیگیری کنید.