مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک تحصیلی فرزند ایثارگر

باسلام و آرزوی قبولی طاعات
بنده فرزند ایثارگر هستم که نیروی شرکتی یکی از بیمارستان های کرج بودم که از ابتدای سال 1401 با مدرک کاردانی معماری تبدیل وضعیت ایثارگری (رسمی قطعی) شدم.
در حال حاضر در بخش پذیرش و صندوق بیمارستان مشغول بکار هستم.
از مهر 1401 در رشته منابع انسانی دانشگاه جامع علمی کاربردی اقدام به ادامه تحصیل نمودم. در زمانی که برای مجوز ادامه تحصیل از واحد طبقه بندی مشاغل دانشگاه علوم پزشکی البرز اقدام کردم گفتند که چون شما فرزند ایثارگر هستید می توانید با جمع آوری سوابق بخش خصوصی و تایید دانشگاه و افزودن به سابقه در حکم با 5 سال سابقه تجربی اقدام به درخواست مجوز ادامه تحصیل کنید. حال که بخشی از سوابق بخش خصوصی جمع آوری و از سوی دانشگاه تایید و در حکم بنده هم قید گردید و سوابق به هفت سال رسیده اذعان دارند که نمیشود شما باید از زمان رسمی بودنتان 5 سال بگذرد بعد اقدام کنید. با توجه به اینکه بنده فرزند ایثارگر می‌باشم آیا بند و تبصره و یا ماده ی قانونی وجود دارد که بتوانم از آن استفاده کنم؟
لطفا بنده را دقیق راهنمایی بفرمایید.
سپاس بیکران

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه و پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید طبق مقررات داخلی همان ارگان اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه و یا دیوان موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از ارگان مربوطه و یا دیوان موضوع را پیگیری

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با در نظر گرفتن قانون تبدیل وضعیت ایثارگران جته کسب تکلیف به اداره حقوقی بنیاد شهید انقلاب اسلامی مراجعه فرمایید .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از آنجاییکه سوال شما مبتلابه نیست پاسخ همکاران وکیل قطعی نمیباشد برای پاسخ دقیقتر بهتر است به اداره حقوقی بنیاد شهید و امور ایثارگران مراجعه فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به تحصیل خود ادامه بدهید و بعد از اخذ ‌ مدرک ، درخواست اعمال مدرک تحصیلی خود را نمایید
و طبق قانون اعمال مدرک تحصیلی بالاتر برای یک مرتبه امکان دارد

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است برای ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی، مدارک و مستندات مربوطه در این خصوص مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، از طریق کارگزینی اداره متبوع باید اقدام گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد..