مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک در آموزش و پرورش

سلام وقتتون بخیر
باتوجه به اینکه بنده به مدت 7 سال بصورت حق‌التدریس در هنرستان مشغول به کار بودم و در سال 1400 تبدیل وضعیت به پیمانی شدم در رسته اموزگاری با مدرک کاردانی برق .
لذا از سال 1400 لغایت1402 با وجود رسته اموزگاری با موافقت اداره کماکان در هنرستان با سمت استاد کار مشغول به کار شدم.
در سال 1402 موفق به کسب مدرک کارشناسی‌ در رشته برق شدم ولی متاسفانه اموزش پرورش از اعمال مدرک خودداری می‌کند.
لذا درخواست راهنمایی و کمک دارم .
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اعتراضی دارید می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما بهتر است ابتدا مدرک کارشناسی ارشد را اخذ نمایید و بعد درخواست اعمال مدرک خود را نمایید

اعمال مدرک تحصیلی بالاتر اصولا برای یک مرتبه امکانپذیر است