مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک دکترای تخصصی

با سلام و وقت بخیر
بنده در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ماده 28 سال 1400 شرکت و با مدرک کارشناسی ارشد استخدام شدم، بنده در سال 1398 دکترای همان رشته را اخذ اما با توجه به این که مدرک مورد نیاز کارشناسی ارشد بود نتوانستم با مدرک بالاتر شرکت کنم، متاسفانه ضمن پیگیری از کارگزینی محل اشتغال و نامه نگاری مدرک تحصیلی بالاتر اینجانب اعمال نگردیده است، با عنایت به تصویب مجلس برای اعمال مدرک بالاتر در آموزش و پرورش و دارا بودن مدرک مذکور آیا امکان طرح شکایت در دیوان عدالت اداری و امکان گرفتن رای اعمال مدرک دکترا وجود دارد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه تظلم خواهی علیه ادارات دولتی از طریق دیوان عدالت اداری متصور است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر مشکلی که شخص با ادارات و ارگان‌های دولتی دارد می‌تواند از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان اعمال مدرک با لاتر را از طریق طرح شکایت در دیوان خواهید داشت.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
ابتدا باید به وزیر شکایت کنید البته درخواست کنید چون شما قانونا حقی ندارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به طرح دعوی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به شکایت اقدام بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه قابل پیش بینی نیست ولی میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به طرح دعوی نمایید