مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور سهوی در جلسه اعسار

سلام. ببخشین واسه بنده تاریخی رو جهت رسیدگی به درخواست اعسار اعلام کرده بودن که متوجه نشدم و دو روز بعد متوجه زمان تعیین شده شدم که تاریخش الان دو روز گذشته الان تکلیف چیست دوباره میتونم اعسار بدم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری رد شد امکان دادخواست وجود دارد
اکنون نیز راه حل هایی وجود دارد اگر عذر موجه دارید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دوباره دادخواست اعسار در دفتر قضایی ثبت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دوباره اقدام به دادن دادخواست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به شعبه مراجعه نمایید اما مجدد می‌بایست وقت جدید در نظر گرفته شود اگر رای صادر گردد می‌توانید اعتراض کنید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اگر رای صادر نشده باشد بلافاصله استرداد نموده و مجددا دادخواست ثبت کتید اکر دادنامه صادر شده نیازمند برسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما میتوانید حضورا به شعبه مراجعه و به قاضی دلایل خود را ارائه نمایید

و امکان اقامه دادخواست مجدد وجود خواهد داشت

سید علی حسینی

جناب آقای سید علی حسینی :

سلام. چنانچه در خصوص اعسارتان رای صادر شده باشد امکان طرح مجدد اعسار وجود ندارد لکن می توانید ضمن اعتراض به رد اعسار عذر موجه خود را اعلام نمائید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اعسارتان رد میشود
ولی میتوانید مجدد اعساربزنید ولی مانع جلب نمیشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر رای رد اعسار قطعی شده بله مجدد می توانید دادخواست اعسار بدهید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله بعد از گذشت مدتی میتوانید اقدام به ثبت دادخواست اعسار کنید.

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

سلام، اعسار یک امر حادث است و شما می توانید هر زمان دادخواست اعسار مطرح نمایید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

شما می‌توانید به شعبه مراجعه کنید چنانچه موثر واقع نشد دادخواست مجدد بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان ثبت دادخواست مجدد وجود دارد و بعد از گذشت مدتی میتوانید اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
مجدد می توانید دادخواست اعسار بدهید.
توجه داشته باشید چون یکبار دادخواست اعسار شما رد شده در صورت ثبت مجدد دادخواست و قطعیت رای قبلی اعسار محکوم له می تواند حکم جلب شما را بگیرد که در این صورت تا صدور مجدد حکم قطعی اعسار باید در زندان بمانید .

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
مجددا می توانید دادخواست اعسار در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اعسار شما رد میشود.میتوانید مجدد دادخواست اعسار دهید