مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی بخش 5 بند 2

درود...بنده معافیت بخش 5 بند2 دارم مربوط میشه به افسردگی ک درحال حاضر شرایط جسمی روحی خیلی خوبی دارم و کمیسیون پزشکی به ناحق رای منفی داد خواستم بدونم چطوری میتونم اعتراض بزنم ... گواهینامه پایه3 10 ساله بود 4 ساله شد...

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

باید به نظر کمیسیون مربوطه اعتراض نمود در صورتی که مهلت آن نگذشه باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست و در زمره سوالات غیرحقوقی قرار دارد.