مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مالک از مستاجر بابت اجاره عقب افتاده و حق دادرسی

سلام من یک باب مغازه اجاره کردم و 4ماه اجاره مغازه عقب افتاد و مالک درخواست تخلیه مغازه داد و من تخلیه پیش از سر سال قرار دادم کردم. و حالا مالک شکایت کرده از بنده بابت اجاره عقب افتاده منو دادگاه خواستن. میخواستم بدونم قاضی رای صادر بکنه به پرداخت زمانی به من میده برای پرداختش یا منو بازداشت میکنه؟؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله بعد از صدور رای 20 روز مهلت اعتراض دارید تا رای قطعی شود. پس از قطعیت و صدور اجراییه 30 روز مهلت پرداخت دارید در غیر اینصورت جلب میشوید.