مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر چند ماه در پرداخت واحد مسکونی

سلام با احترام ، من سه ماه نتوانستم اجاره واحد مسکونی ام را پرداخت نمایم شش ماه دیگر تا پایان قرار داد مانده صاحبخانه گفته تخلیه کن ایا میتونه حکم تخلیه بگیره من گفتم از پول پیش بردار بگذار بنشینم قبول نمیکنه

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

تا بخواد حکم تخلیه بگیرد همون 3 ماه طول میکشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می تواند اقدام نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ صاحبخانه می‌تواند طبق مفاد قرارداد نسبت به أخذ حکم تخلیه اقدام بنماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید اجاره بها را پرداخت کنید.

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
عدم پرداخت اجاره بها به صورت مستقل نمی تواند عاملی برای فسخ قرارداد باشد مگر آنکه طرفین ضمن قرارداد این شرط را درج کرده باشند که در صورت عدم پرداخت اجاره بها موجر می تواند قرارداد را فسخ کند که در این صورت فسخ امکان پذیر است.