مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام
پدرم یک زمین که متراژ آن 70 متره و از ارث پدرش بود را به شخصی به قیمت 6 میلیون فروخت و آن شخص هم 2 میلیون و پونصد به پدرم داد و قرار براین شد که آن شخص الباقی پول پدرم را بدهد اما الباقی را نداد که پدرم چندین بار به در خانه آن شخص رفت و پیگیر میشد اما همسرش هر بار بهانه ای می‌آورد که شوهرم نیست بعد از گذشت دو سه ماه پدرم همان زمین را به برادرش فروخت و کل پول را دریافت کرد حال بعد از گذشت 4 سال شخص اول مدعی دریافت زمین شده تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پدرتان حق فروش نداشته و مرتکب جرم فروش مال غیر شده
فقط میبایست ثمن را از خریدار اول مطالبه میکرده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پدر شما باید آن زمان درخواست مطالبه بقیه ثمن معامله را میکرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما باید همان زمان دادخواست میداد و الباقی ثمن معامله را مطالبه می کرد و یا اینکه اگر در قرارداد شرط فسخ قید شده بود معامله را فسخ می کرد.
در حال حاضر پدر شما اقدام به فروش مال غیر کرده است و معامله دوم باطل است.

نعمت محمدبیگی

جناب آقای نعمت محمدبیگی :

سلام
شرایط مبایعه نامه اول مطالعه شود اگه شرط فسخ درج شده باشه مشکلی پیش نمیاد ولی اگه معامله دوم به صورت رسمی انتقال داده شده باشه معامله معارض و اگه هر دو معامله به صورت عادی باشه انتقال مال غیر صورت گرفته .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمین متعلق به خریدار اول است پدر شما نمی‌توانسته زمین را به دو نفر بفروشد مگر اینکه قرارداد زمین را فسخ نمایدحال پدر شما می‌تواند مبلغ آن را از شخص مطالبه نماید