مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودروی پراید و عدم پرداخت وجه کامل خودرو برگ سبز تحویل خریدار نداده ام

باسلام پرایدم را فروختم خریدار مبلغی از پول راهنوز پرداخت نکرده اینجانب هم برگ سبز ندادم بهشون حالا هم خودرو بخاطر فک پلاک توقیف شده البته با هماهنگی خودم بوده حالا خریدار بجای پرداخت مابقی پول و گرفتن برگ سبز و فک پلاک و رفع توقیف از اینجانب در کلانتری بدون هیچ مدرکی شکایت کرده و تنها هدف و قصدش این هست که برگ سبز را بدون پرداخت وجهی از اینجانب بگیرد بدلیل سادگی و گذشت هایی که بهش کردم متاسفانه داره سواستفاده میکنه و میخاد با تهمت و افترا من نتوانم کلانتری بروم چون دقیقا این موضوع را از تلفن قطع نشده خریدار و یکنفر دیگه شنیدم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید چکار بکنم ؟

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

سلام اون می تونه مطالبه کنه سند رو ولی شما هم می تونین پول رو مطالبه کنید از طریق مراجع قضایی چون قانونا شما فروختین

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن خودرو را مطرح نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید