مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سند مبایعه نامه

سلام.خاله بنده مریض شده وخانه اش را می خواهد به نام من بکند چون ما ازش مراقبت می کنیم و ازدواج نکرده وفرزند هم ندارد.کلا یک مبایعه نامه دارد که ثبت سند نشده و مدارک دیگه ای هم ندارد.این خونه قبلا زمین اوقافی بوده یعنی زمین های اون منطقه همه اوقافی بوده والان همسایه ها همه سند گرفتند.اداره اسناد رفتیم گفتند یک توافق نامه یا قولنامه حتی دستی بنویسید که به نام شما بزنند و بعد برای ثبت سند به کافی نت برید. حالا ما فقط مبایعه نامه ای که نشان می دهدزمین راخاله م از فروشنده قبلی خریده داریم ویک مبایعه نامه جدید که به نام بنده شده و یک صلح نامه .مدارک دیگه ای نداریم .میخواستم بدونم با همین مدارک میتونیم بریم واسه سند اقدام کنیم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اوقاف و املاک اوقافی یک مسئله حقوقی خاص است که باید جدا از دیگر پرونده ها بصورت کاملا تخصصی و دقیق بررسی شود قبل از هرگونه اقدام باید اسناد مدارک ادعایی و دلایل بررسی شود در کنار این بررسی اظهارات نیز شنیده شود در مشاوره حضوری یا تلفنی این اتفاق میفتد و سپس به نظر قطعی می‌رسیم.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با همین مدارک می توانید سند بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
باید تمام قرارداد ها از فروشنده اول تا آخر موجود باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با اسنادی که در اختیار دارید میتوانید اقدام به اخذ سند کنید.

نعمت محمدبیگی

جناب آقای نعمت محمدبیگی :

سلام بله امکانش هست باید مبلغی رو به اداره اوقاف پرداخت کنید و برای ثبت و صدور سند اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زمین اوقافی قابل خرید و فروش نیست بلکه اجاره است اما اعیانی آن قابل خرید و فروش هست آنهم با اجاره نامه از متولی وقف مربوطه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید اقدام کنید با همین اسناد