مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری خودرو و گرفتن مبایعه نامه دستی

اینجانب خودرویی باوکالت فروش وتعویض پلاک 6ماهه خریدم.وقتی به شهرستان رفتم خودرودچاراشکال فنی شد.متوجه شدم خیلی ازچیزهایش خراب است وشروع به تعمیرآن کردم.
چون توان مالی محدودی داشتم کم کم درست کردم وبه دلیل مشکلات فنی آن معاینه فنی نمیدادند. سپس بعدازحدود5ماه آنراآگهی فروش کردم. پدرفروشنده نیز تماس گرفت وگفت مشتری دارد.و من هم مراجعه به ایشان کردم وپس ازبازدیدخریدار ظاهری گفت بگذاردرپارکینگ وبریم باخریدار بیع نامه رابنویسیم پولت رابگیر وبمحض اینکه خودرو واردپارکینگ شد مارفتیم بالا ودیدم چندنفرنشسته اند. ناگهان یکی ازآنهاگفت سوئیچ رابده بنده ندادم ودرگیرشدیم خلاصه باتهدیدبراینکه جنس درخودرومیگذاریم وچاقو وغمه اینجانب رامجبوربه بیع نامه کردند.ومن هم شکایت کردم آیامیتوانم اموالم راپس بگیرم.چون توان مالی ندارم چه بایدبکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع راباید اثبات کنید (اجبار در گرفتن بیع نامه )

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این قرارداد که با اجبار بوده باطل است می‌توانید آن را پس بگیرید