مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کمک

عرض سلام و خدا قوت
نميدانم مطلب و دادخواهي مرا چه كسي مي خواند،ولي اميدوارم هر شخصي كه نوشته ي من را رويت ميكند ،متوجه عمق درد و دادخواهي من بشود و پيگير موضوع بشود،از دار دنيا بعد از ساليان دراز توانستم با گرفتن وام و قرض و پس انداز خودرويي تهيه كنم و با آن امرارمعاش كنم و هزينه زندگي و همسرم را تامين كنم،حال يك بي خبر از خدا به زور و فشار و تهديد مي خواهد تنها داريي من و خانوادم را از دستم دربياورد و من را بدبخت كند،من آدم ضعيفي هستم و طرف مقابلم بسيار بي قيدو بند وبي حساب و كتاب و بقول معروف زورگير و گردن كلفت محله شان هست و به زور و تهديد ماشين من را در تصرف خود در آورده و من را دچار مشكلات فراواني كرده.
شما را به مقدساتي كه مي پرستيد قسم ميدهم براي من و خانواده ام كاري بكنيد و ظلم اين مرد ظالم را از ما كوتاه كنيد،به شما التماس مي كنم دادخواه من بشويد و حق من را از اين از خدا بي خبر بگيريد كه دارد زندگي را براي من و همسرم دشوار و غير قابل تحمل مي كند،نميدانم كسي مطلب مرا مي بيند و آيا مي خواند و برايش مهم هست كه به داد مظلومي برسد كه از نا اميد از همه جا به اينجا پناه آورده،من به لطف و كرم خداوند آگاه هستم،اميدوارم باز هم همچون سابق در رحمتش را به روي من و خانوادم باز كند و راه گشاي مشكل من گردد.
توفيق روزافزون جنابعالي آرزوي قلبي من مي باشد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند ماشین را دارید فورا شکایت کیفری غصب عدوانی و عنف مال منقول خودرو و دستور موقت توقیف فیزیکی خودرو را به دادسرای شهرتون بنویسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی
شکایت نمایید
و حتما نتیجه خواهید گرفت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با بنده تماس بگیرید تا اوراق قضایی شما را رایگان برایتان تنظیم کنم 09188530176

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد دارد که باید هر کدام تک تک بررسی شود