مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در جلسات دادگاه بجای همسر

برادرهمسرم برای اینکه بتواند همسرم را وادار به بخشودن بخشی از حقوق سهم الارث خودش بنماید، به دلایل واهی از او به دادگستری شکایت میکند و نتیجه ای هم نمی گیرد. آیا من میتوانم در جلسه یا جلسات آتی دادگاه بجای همسرم شرکت کرده و صحبت کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر یا خودش با وکیل دادگستری ولاغیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما می توانید لایحه تنظیم کنید و هر حرفی که دارید طی لایحه ای از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه دادگاه ارسال کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود خیر
لزوما باید وکیل دادگستری اختیار نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خیر نمی توانید.
ایشان یا باید خودشان در دادگاه حاضر شوند یا وکیل دادگستری به وکالت از ایشان حاضر شود.