مشاوره حقوقی رایگان - آیا امکانش هست شخص دیگری برای ابلاغیه ها مراجعه کند؟

با سلام یه آشنایی قصد اذیت کردن مادر بنده رو داره و مدام به تهمت های واهی براشون ابلاغیه می‌فرسته و ایشون رو مجبور به مراجعه به مراکز مربوطه می‌کنه البته جلسات اول رو هم شاکی مراجعه نمیکنه تا کار به دادگاه کشیده بشه و کلا کاری میکنم که تعداد جلساتی که مادرم مجبور به مراجعه به اینجور مراکز هست زیاد باشه و اذیت شن ، میخواستم بدون آیا امکانش هست که مادر مراجعه نکنه و کس دیگه ای مثل پدرم مراجعه کنن چون مادرم زانو و پا درد شدید دارن و کلا این رفت و آمد ها خیلی اذیتشون میکنن

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر فقط وکیل دادگستری می تواند بجای ایشان در جلسات حاضر شود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با توجه به فرض سوال مادر شما میتواند به دلیل شکایت واهی از این فرد شکایت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان طرح دعوا و مطالبه خسارات وارده وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام فقط وکیل دادگستری میتونه به جای ایشون مراجعه کنه.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

در دادگاه وشورا صرفا وکیل دادگستری میتواند به جای مادرتان شرکت کند

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

خیر یا شخصا و یا وکیل دادگستری ایشون می‌تواند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدر شما به علت اینکه سمتی در دعاوی مطروحه علیه مادر شما ندارد نمی‌توانند در جلسات حضور پیدا کنند. از سوی دیگر عدم حضور مادر شما در جلسات رسیدگی باعث محروم شدن ایشان از حق دفاع می‌شود. بنابراین پیشنهاد می‌شود در این مورد اقدام به اخذ وکیل کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر یا مادر لایحه ارسال کند و یا وکیل معرفی نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبلا به این پرسش پاسخ کامل داده شده است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر ابلاغ بصورت پیامک میاد و سامانه عدل ایران ایشان عضویت دارند و صرفا با پیش شماره adliran پیامک میاد ولاغیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خودشان یا وکیل دادگستری میتوانند پیگیری کنند

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
خیر فقط خود شخص یا وکیل دادگستری می تواند حضور پیدا کند.

فاطمه طباطبایی نیک

سرکار خانم فاطمه طباطبایی نیک :

سلام برای شرکت در جلسات فرد باید دارای سمت باشد شما میتوانید با فرستادن وکیل موضوع را پیگیری کنید.