مشاوره حقوقی رایگان - کتمان ازدواج سابق

سلام
من بعد از 13 سال که داری یک فرزند هم هستم فهمیدم که خانم من قبل از من ازدواج کرده و چند وقت زندگی هم کرده ولی به من گفته بودن که یه نشون و نامزدی بوده و چون اون مرد مشکل داشته ازدواج نکردن و برگه جهت ارتجاعی بودن خودش گرفته بود
شناسنامه اش هم سفید بود
حالا میتونم بدون اینکه مهریه بدم طلاق بگیرم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر مطلقا
فسخ نکاح امکان ندارد
مهریه زوجه باید پرداخت گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
مگر اینکه بتوانید ثابت کنید در زمان ازدواج به شما نگفته است .
اگر در سند ازدواج قید نشده باشد می توانید طرح دعوی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید دادخواست فسخ نکاح بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
فسخ نکاح در این فرض منتفی
مهریه به قوت خود باقی است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
مهریه خانم را باید بپردازید و بعد از آن می توانید همسر خود را طلاق دهید.
امکان فسخ نکاح وجود ندارد.
همچنین با وجود اینکه زمان طولانی گذشته است، نمی توانید باکرده نبودن ایشان را در زمان عقد اثبات کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این کار را نکن بی فایده است فقط آبروی خودت و همسرت و فرزندت را می بری جرم که نکرده