مشاوره حقوقی رایگان - آیا سرمایه گذار میتونه بر اساس شراکت نامه سرمایه گذاری ادعای شراکت در این زمین را داشته باشه ؟

سلام وقتتون به خیر. اگر دونفر بابت انجام کار و خرید و فروش آهن آلات قرارداد شراکت ببندد ، یکی سرمایه گذار باشه و دیگری انجام دهنده کار و در طول مدتی که شراکت دارند کسی که انجام دهنده کار هست زمینی را به نام خودش خرید کنه یعنی در مبایعه نامه نام خریدار فقط یک نفر باشه وبعد از مدتی بینشان اختلاف ایجاد بشه و کار به شکایت بابت اختلاف مالی و خیانت درامانت بکشه.آیا سرمایه گذار میتونه براساس شراکت نامه سرمایه گذاری ادعای شراکت در این ملک را داشته باشه ؟ ممنونم از پاسختون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله ولی باید بتواند اثبات کند زمین را باحساب دوران شراکت خریداری کردید و امضاکننده بعنوان نماینده هردو طرف اقدام به خرید نموده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به شرایط گفته شده که عامل تنها‌ نام خود برده است بنابراین خیر امکان ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ایشان میتواند دادخواست اثبات شراکت را مطرح نماید ولی خواهان باید ادعای خود را اثبات نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ابتدا می‌بایست شراکت نامه اثبات شود و سپس درخواست کارشناس بدهید تا سود و ضرر آن محاسبه شود