مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف ملکی

باسلام سال 88یک دانگ و نیم از یک کوره آجر پزی به شخص فروختیم در قولنامه نوشته شده که کوره دارای مجوز شنشویی میباشد بعد از هدفمند شدن یارانه ها کوره تعطیل شد ما با شخص دیگری در زمین جداگانه کنار کوره شنشویی تاسیس کردیم واون آقا بعد از چند سال یک دانگ و نیم از سهم خودش را فروخت حالا با مرور قولنامه به ذهنش رسیده که در قولنامه از داشتن مجوز شنشویی صحبت شده وادعا می‌کند در شنشویی سهم دارد چند بار شکایت کرد وشکایتش رد شد حالا در مشهد شکایت کرده وقاضی رأی غیابی به ایشان داده وما باید سهم ايشان را از شنشویی که دو سال پیش فروختیم به شخص دیگری بدهیم چطوری رأی قاضی قابل عوض شدن هست میشه اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پرونده را مطالعه کنم تا بتوانم نظر بدهم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
اگر ‌حکم غیابی صادر شده است در مهلت مقرر امکان واخواهی وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای غیابی است می‌توان واخواهی کرد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید