مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو دوم در محیط مشاعی

با سلام وارادت در ساختمانی 8 واحد که تمامی آنها دارای پارکینگ اختصاصی هستند ساکن هستم اما یکی از واحدها خودرو دوم خودرا در محیط مشاعی قرار داده و با تذکر مکرر تاکنون در جهت عدم پارک خودرو در محل مذکور اقدامی صورت نداده لطفا بفرمایید با چه عنوانی و به کدام مرجع بایستی جهت رسیدگی شکایت شود
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست مزاحمت ملکی و رفع ممانعت از حق استفاده از مشاعات را اقامه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدیر ساختمان طبق قانون و آیین نامه تملک آپارتمانها اقدام نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مزاحمت را به ثبت برسانید‌.