مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

سلام وقت بخیر. کارفرمای من به بنا به دلایل شخصی و غیر کاری به من اعلام کردن دنبال کار جدید بگردم دو روز بعد با من تماس گرفتن خواستن برم و کار انجام بدم در طول چند هفته گذشته دیگه راجبه این موضوع صحبت نکردن ولی دارن برای دنبال جایگزین میگردن و قردادی بین من و ایشون وجود نداره الان ازم بخوان میتونم قرار دادی رو امضا نکنم چون در قرار دادها ذکر شده من حق شکایت کردن ندارم و تمام جنبه ها به نفع کارفرماست هر موقعه که خواستن به من پایان کار بدن اینجور موارد قرار دادی رو چند ماه پیش امضا کردم و اطلاعات کاری و طرف کار فرما کاملا سفید بود ادعا کردن این برگه گم شده چند روز پیش برگه رو دیدم هنوز هم همون جوری بود بدون اطلاعات کاری و امضا کارفرما اگر ایشون این برگه رو پر کنن بعد از چندماه من چه جوری میتونم ادعا کنم این برگه بعدا پرشده اساس قانونی داره اون برگه؟
ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
بله شما مختار هستید که قرارداد جدید تنظیم ننمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حق شکایت شما در فرض جعل به قوت خود باقی است
بدیهی است قوانین کار امری است
میتوانید قرارداد را تا پایان مدتی که قصد همکاری دارید امضاء نموده و نسخه ای از آن را جهت احراز رابطه کاری اخذ کنید
بدیهی است،
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و...