مشاوره حقوقی رایگان - واریز اشتباهی کارت به کارت به جهت تشابه اسم

بنده مبلغ 16450000ریال در مورخه 1398/02/16به شماره کارت آقای ق.ق واریز کرده ام که این مبلغ را باید به حساب آقای ق.ن واریز میکردم و بعد از 15روز آقای ق.ن گفتنند مبلغ به حساب ق.ق واریز شده نه به حساب من . بنده به ایشان تلفنی اطلاع داده ام ولی زیر بار نمی روند و من را مقصر می دانند که نباید اشتباهی واریز می کردم. لطفا من را راهنمایی کنید آیا بنده به پولم می رسم. مراحلش چه مدت طول میکشه. ضمنا طرف شهرستان است من هم تهران ساکنم.

پاسخ ها :

محمد    گراوندي

جناب آقای محمد    گراوندي :

شما دادخواست مطالبه وجه باضمیمه نمودن پرینت انتقال وجه راازطریق دفترخدمات الکترونیک قضایی تقدیم کنیدومطمین باشیدبه پولتون میرسیدحتی خسارات قانونی دادرسی راهم می‌شود مطالبه کردولی زمان رانمیشود دقیق پیش بینی کرد