مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

سلام. من 5 ساله صیغه ی اقایی شدم و الان 1سالو 6ماه گذشته و میخوام جدا بشم ولی این اقا صیغه نامه رو پاره کرده ک من نتونم مهریه ک بهم تعلق داررو بگیرم رفتم دفتری ک صیغه کردیم گفتن میشه گواهیه صیغه رو بگیری ایا امکان داره با اون گواهی ک ببرم دادگاه قبول میکنن یا باید اصله خوده صیغه نامه باشه میشه کمکم کنید .35تا سکست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله رونوشت صیغه نامه را داشته باشید میتوانید مهریه خود را مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا به دفترخانه ازدواج مراجعه نمایید و گواهی عقد موقت را اخذ نمایید
و بعد درخواست مطالبه مهریه را نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه ثبت نشده به نظر طرح دعوی نتیجه ای نخواهد داشت.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله با گواهی میشه اقدام کرد ، منتها پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله با اخذ رونوشت و بر مبنای آن میتوانید مهریه مطالبه کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

رونوشتی که از محضر مربوطه بگیرید کفایت می‌کند