مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

با سلام
اگر موجر درخواست حکم تخلیه نماید و در جلسه رسیدگی مهلت مشخصی به مستاجر جهت تخلیه بدهد و مراتب در حضور شورا صورتجلسه گردد ولی مستاجر در موعد مقرر ملک را تخلیه نکند ....ایا موجر می تواند بر اساس صورت جلسه شورا به جای درخواست حکم تخلیه درخواست تخلیه فوری دهد

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام همان گزارش اصلاحی را اجرای احکام ببرد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بله در صورتی که صلح و سازش شدهباشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تخلیه فوری خیر ولی می توانید درخواست صدور اجرائیه نموده و پس از آن مراحل تخلیه را در اجرای احکام دنبال نمایید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام صدور دستور تخلیه طبق قانون موجر و مستاجر نیاز به وجود شرایطی دارد که از سوال شما این موضوع بنظر می‌رسد که این شرایط وجود ندارد لذا شما می‌بایست دادخواست تخلیه مطرح نمایید