مشاوره حقوقی رایگان - ماده 265 قانون مدنی و اسناد رسمی

بنده در ابتدای سال با حضور در دفتر اسناد رسمی تعهد به انتقال مالکیت ملکی پس از تحویل به همسر خود کردم و نهایتا با حکم دادگاه ملزم به ایفای تعهد شدم و انتقال سند انجام شد. اایا میتونم با استناد به ماده 265 پس بگیرم؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی بله پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
ولی اگر انتقال در قالب قرارداد هبه باشد با شرایطی خاص امکان رجوع وجود خواهد داشت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر شما در طرح دعوایی که همسرتان کرده بود بایستی دعوای تقابل رجوع از هبه میکردید

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
با توجه به اینکه ماده 265 در خصوص مسائلی می باشد که شخص به دیگری مدیون نمیباشد، و با توجه به تعهد الزام به حضور شما مبنی بر ایفای تعهد، خیر استناد به ماده ذکر شده نمیتواند سبب استرداد مال تلقی گردد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ماده فوق مبحث داین ومدیون است وازشمول بحث خارج
محتملا بارجوع ازهبه بتوان مال رااستردادکرد که دربحث متنازع فیه محل تردیداست چون سابقا دردفترخانه تعهدبه انتقال داده وبموجب حکم دادگاه محکوم به انتقال گشته اید