مشاوره حقوقی رایگان - ایا تجاری کردن ملک اجباریست?

با سلام
پدر بنده ملکی دارد خارج شهرستان بروجرد که در ان کارگاه کوچکی داریم، این ملک قسمتیش تجاری بوده ولی مقداریش تجاری نیست، پارسال پدرم برای تجاری کردنش مقداری پول واریز کرده و دیگه پشیمان شده، حال شهرداری ملک را پلمپ کرده و مدعی است که باید 200 میلیون حتما برای تجاری کردن ملک پرداخت کنید، سوال بنده این است که ایا میتوانیم تجاری نکنیم چون ما خودمون رفتیم دنبالش شهرداری را حساس کردیم وگرنه چندین سال کاری با ما نداشتن ضمن اینکه چند ملک دیگر با همان کاربری ما دارن کار میکنند و تجاری نیستند و شهرداری کاری باهاشون ندارد، ایا میتوانیم بگوییم که ما تجاری نمیخواهیم، با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ذ=دلیل اجبار شهرداری و نوع کاربری ملک را مشخص یفرمایید تا دقیقا پاشخ داده شود