مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده واحده در خصوص کاربری ملک

با سلام. بنده زمینی دارم که در فضای سبز قرار دارد، یکی از دوستان بنده که در کار ملک و ساختمان سازی هستش، به من پیشنهاد داده در مورد این ملک اعمال ماده واحده انجام بدم ، ممنون میشم وکلای محترم و کارشناس عزیز ، مقداری در این مورد توضیح بفرمایند که موضوع این ماده چی هستش و آیا به نفع بنده هستش این مورد را اعمال نمایم یا خیر ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض ادب سوال شما به درستی طرح نشده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از همان دوستت بپرس ماده واحده کدام قانون ؟ عنوان ماده واحده و سال تصویب ان را هم بگوید تا بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید شماره ماده واحده و سایر مشخصات آن را عنوان کنید تا بتوانیم کمک کنیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
مطابق با آنچه در سوال آمده است راه حل وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منظور شما از ماده واحده مشخص نیست ولی مورد شما قابل پیگیری هست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بله ، درخواست اعمال ماده واحده را بدهید به نفع شماست .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی ماده واحده کدام قانون؟؟ مصوب چه سالی؟ و...؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد