مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام من یه پیکان وانت دارم که حدود دوماه پیش یکی از دوستام اومد و گفت ماشینت رو بهم بده تا مامانم ببرم دکتر و بیام من ماشین را به او داده و اون به جای دکتر رفته بوده داخل ماشین نشسته بوده به مواد مخدر کشیدن که مامور یگان امداد گرفته بودش و ماشین را به پارکینگ و او را به کمپ داده بودند الان از اون موقع تا حالا هرچی التماس این آدم میکنم که بیا نامه ازادی ماشین رو واسم بگیر من روی این نون میخوردم که معلوم نیست کجاست و خبری ازش نیست. من مجبور شدم خودم اقدام به آزادی ماشینم کنم و به دادگاه رفتم و به قاضی ماجرا رو تعریف کردم و قاضی نامه آزادی ماشین رو به من دادند و من تمام کادهای قانونی برای آزادی ماشین رو انجام دادم و به راهنمایی و رانندگی رفتم برای آزاد کردن ماشین که اونجا گفتند باید حتما راننده باشه و یا گواهینامه رانندگی باید باشه همون طور که گفتم این آقا فراری هستند و هیچ اقدامی برای من نمیکند و نه خودش می آید و نه گواهینامه اش رو میده. این ماشین وانت وسیله ی درآمد و امرار معاش من و خانواده ام هست و به غیراز آن ماشین لیزینگی هست و قسط روش بدهکار هستم و باید هر چه سریعتر با لیزینگ تسویه حساب کنم ولی متاسفانه هر اقدامی به راهنمایی و رانندگی میکنم برای آزاد سازی ماشین حرف خودشون رو میزنند که باید فقط راننده و گواهینامه رو باید بیاری که اون فراری هست و نمیاتش الان من میخاستم ببینم از چه راهی میتونم ماشینم رو آزاد کنم و نیازی به این راننده نامرد نداشته باشم و شکایتش رو بکنم که بتوانم تمام مخارج ماشینم رو که انجام دادم و این چند روزی که ماشین من را خوابیده بوده و نتوانسته ام کار کنم و ضرر کردم رو ازش بگیرم تا دفعه ای دیگه خیانت در امانت نکند.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با اخذ نامه از اجرای احکام مبنی بر تحویل خودرو به مالک ( نه راننده ) اقدام میگردد