مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پول از فروشنده

سلام، مهر97 از یک کارگاهی یک دستگاه کوره صنعتی زغال سازی خریداری کردم. و قیمت آن را نصف موقع قرارداد و نصف دیگر را حدود دو ماه دیگر پرداخت کردم. اما بنا به دلایلی از خرید و تحویل آن منصرف شدم. و موضوع را به فروشنده گفتم و قرار شد برام بفروشد. اما تا این تاریخ با بهانه های مختلفی از تحویل پول پرداختی بنده طفره می رود. خواستم از حضورتان بپرسم چطور می توانم به پولم برسم. تشکر

پاسخ ها :

محمد    گراوندي

جناب آقای محمد    گراوندي :

بله درصورتیکه قراردادداریدومراتب عدم تحویل کالا وبعبارتی فسخ قرارداد(اقاله)رادرحضورشهود انجام دادیدوبارنامه تحویل کالاراامضا نزدیدمیشوددادخواست داد