مشاوره حقوقی رایگان - مزایده موتور تصادفی

با سلام وخسته نباشی من پارسال برج 1401/4/7 تصادف کردم که منجر به فوت شد،،بعداز یکسال دادگاه برام گرفتن،،تکلیف معلوم شده قاضی الان نامه آزادی وسیله به من داده،رفتم پارکینگ قبض گرفتم رفتم موتور بیمه کردم،جریمه گواهینامه دادم،پول پارکینگ با جرثقیل هم دادم رفتم داخل پارکینگ موتورم را بیارم ،،هرچی دنبال موتور میگردم نیست ،به پارکینگ دار میگم جواب سربالا میده بهم میگه شاید دزدیدنش،لطفا یه راهنمایی میکنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از پارکینگ دار و نگهبان های پارکینگ شکایت خیانت در امانت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علیه صاحب پارکینگ از باب حقوقی قضیه میتوانید دادخواست به خواسته مطالبه عین موتور یا قیمت آن را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید البته توصیه میشود از طریق ارسال اظهارنامه ابتدا اقدام کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا به دادسرا از پارکینگ و پلیس شهرتان شکایت کنید