مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت پدر برای تحصیل در دانشگاه دختر

سلام من 18 سالمه و دبیرستان رشته کامپیوتر میخوندم الان میخام برم دانشگاه آزاد رشته گرافیک بخونم ولی پدر و مادر من به شدت مخالف هستند با اینکه هر ترم 3 ماه هست و شهریه هم اونقدر گرون نیست میگن ما نداریم خرج کنیم واسه دانشگاه و تو هم نخونی
با اینکه خواهرم ماهی 1 و نیم میلیون خرج داره ولی خانواده من نمیخان ک برم دانشگاه و خرج تحصیلم رو بدن من خودم الان دارم کار میکنم خرج خودمو خودم در میارم حتی میگم خرج دانشگام خودم میدم ولی چون دانشگاه یه 45 دقیقه ای از خونه ما دوره و شهریه داره نمیزارن من برم و همش به من تهمت میزنن که میخایی بری اونجا گند به بار بیاری یا میخای با دوست‌پسرت بری بعضی وقتا هم میگن که بزار یک سال دیگه خونمون ب دانشگاه نزدیک تر شدیم برم بعضی وقتا هم میگن باید برای ملی بخونی بخدا من دیگه خسته شدم آیا من میتونم بخاطر اینکه نمیزارن ادامه تحصیل بدم ازشون شکایت کنم و وقتی ک شکایت کردم ب هدفم میرسم؟

پاسخ ها :

ممانعت از تحصیل دختر توسط خانواده تحصیل فرزند