مشاوره حقوقی رایگان - در قراردادهای دائمی کارگر بایستی چند ماه کار کند تا حکم بازگشت به کار از اداره کار بگیرد؟

اگر قرارداد کارگری شفاهی باشد نوع قرارداد دائمی است. کارگر بایستی چند ماه در کارگاه کار کند و در صورت اخراج از کار توسط کارفرما بتواند از هیات تشخیص و یا هیات حل اختلاف اداره کار حکم بازگشت به کار بگیرد؟

پاسخ ها :

مصطفی عباسی

جناب آقای مصطفی عباسی :

با سلام با تشخیص دائمی بودن قرارداد کار شفاهی محدودیت خاصی برای میزان کارکرد کارگر برای صدور حکم بازگشت به کار وجود ندارد.