مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام. من در سال 1399/12/15 به عنوان سرباز قهرمان یا همان ورزشکار در تیم ... در حین خدمت سربازی در مسابقات لیگ برتر فوتسال مچ‌پایم شکست بعد از 4 ماه درمان خوب نشده و با مراجعه به دکتر فوق تخصص مچ پا مشخص شد که غضروف های مچ پایم از بین رفته و دچار کندگی و آرتروز مچ پا شدم که در تاریخ 1400/5/25 تحت عمل جراحی مجدد قرار گرفتم اما به خاطر اسیب غضروفی دیگر نمیتوانم به ورزش حرفه ای ادامه بدم ضمن اینکه نمیتوانم کار سنگینی بکنم، بعدش توسط باشگاه به کمسیون های سپاه معرفی شدم ،طبق آخرین مشاوره پزشکی کمیسیون عالی که رفتم مچ پایم درد و محدودیت حرکتی دارد و دیگر قادر به انجام ورزش حرفه ای و قهرمانی که شغل و درآمد من بوده نیستم،آخرین رای کمیسیون عالی بند الف طبقه دوم بوده که هیچ امتیازی شامل نمی‌شود،من شکایت خودمو در دیوان ثبت کردم بابت ازکارافتادگی افتادگی چون ورزش شغل من بوده و به خاطر آسیب دیگر نمیتوانم ادامه بدم یا کار دیگه ای بکنم
آیا چقدر امکان وجود دارد که از کار افتادگی رو بتوانم بگیرم؟
با پیگیری هایی که کردم در دیوان گفتن به احتمال زیاد شکایت رد خواهد شد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه و دفاعیات شما و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری کنید.