مشاوره حقوقی رایگان - فریب دختر

سلام من با یه پسره 17 ساله دوست بودم او به وعده ازدواج مرا گول زد و پرده بکارتم آسیب زد خانواده ام فهمیدن و شکایت کردیم الان هم کانونه میخاستم ببینم حکم اون چیه؟ و آیا می‌توانیم ازدواج کنیم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، خسارت بکارت مهر المثل خواهد بود ، در خصوص ازدواج منعی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت به ازدواج نداشته باشد امکان ازدواج وجود ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر پسر به ازدواج راضی نباشد نمیتوانید با وی ازدواج کنید همچنین به خاطر آسیب رساندن به پرده بکارت بایستی مهرالمثل را پرداخت کند اینکه مجازات ایشان چیست بایستی دید دقیقا به چه جرمی در کانون به سر میبرند‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ازدواج اجباری نیست
فعلا همان مجازات را باید متحمل شود.