مشاوره حقوقی رایگان - زمین سند دار

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده یک قطعه زمین کشاورزی به متراژ 1000 متر مربع خارج از طرح هادی بر روی جاده کمربندی سال 89 خریدم.
که سال 96 از اداره جهاد کشاورزی مجوز تغییر کاربری جهت احداث دامداری گرفتم. و استعلام تمام ادارات از جمله اداره راه رو هم گرفتم.
زمین رو با تمام مشقت و بدبختی و نداشتن هیچ امکاناتی ساختم و سند گرفتم و تمام عمر جوانی ام رو هدرش دادم.
الان اداره راه می گه می خوایم دور برگردون بزنیم با قیمت کارشناسی قطعا به نفع دولت.
خواهشا و لطفا اگه راهی هست که من نخوام ملکم رو بفروشم. راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید اول طرح را به شما نشان دهند دوم اینکه بدون حکم دادگاه و قیمت عادلانه و کارشناسی و یا عدم رضایت شما نمی توانند هیچ کاری بکنند اگر قصد تخریب داشتند به دادسرا شکایت کنید و مانع شوید اگر حکم داشتند به حکم اعتراض کنید البته بدون حضور شما حکم نمی دهند مگر غیابی