مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام شوهرم محکوم به سکه شد اعسار داد محکوم شد پیش قسط اول 2تاسگه وهرسال دیگه 1سکه حکم جلب گرفتم جلب کردم 20روز انداختم زندان امروز ازاد شده سکه را به من نداده از کجا بفهم چطوری ازاد شده بدونه پرداخت میتواند ازاد بشود ممنون میشم جواب بدین ضروری هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از اجرای احکام سوال کنید که چگونه آزاد شده احتمالا سکه های معوقه را پرداخت کرده به دادگاه

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما به واحد اجرای احکام مراجعه کنید و سکه‌هاتونو دریافت کنید