مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات نوه

عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم. دو هفته ای یکبار به مدت هشت ساعت اجداد مادری فرزندم حق بردن فرزندم را به منزل خود دارند موقع تحویل دادن و تحویل گرفتنش پدر و مادرم حضور دارند آیا اگر فرزندم را سالم ببرند و آسیب دیده تحویل دهند آیا دادگاه شهادت دادن پدر و مادرم را مبنی بر اینکه بچه را سالم برده اند ولی آسیب دیده آورده اند در این زمینه قبول میکند ؟ یا اینکه آنها را ذینفع یا فامیل می‌نامند و شهادتشان را قبول نمی‌کنند ؟ برای اینکه امنیت فرزندم تامین شود چه درخواستی و از چه مقامی میتوانم داشته باشم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سخت نگیرید... صرف آسیب دیدن جرم نیست. چنانچه بچه را مورد ضرب و جرح قرار دهند مرتکب جرم شده اند.