مشاوره حقوقی رایگان - چگونه حق خودم را از زنم بگیرم

با توجه به مدارک موجود در سابقه بیمه درمانی متأسفانه همسر دچار نازایی و مشکلاتی بوده،

لذا طبق مدارک مالی و بانکی هشت ساله موجود
جهت جلب محبت و هبه و اعتماد و همچنین قول های ضمنی که در گواه شهادت شهود هم بوده ، بنده تمام حقوق ، تمام مال ، تمام دارایی اعم از منقول و غیرمنقول(خرید طلا ،سکه، انتقال حقوق و مزایا و پاداشهایم به کارتش میریختم ، خرید دو باب منزل یک قطعه زمین ، خرید بورس ، خرید ارز دیجیتال و...) را با نام همسرم انجام میدادم که پرینت بانکی آنها کامل موجود است
لذا همسرم در تاریخ اخرهای برج 9سال 401 به همراه برادرش از منزل با کلی وسیله بردن و بعد که مراجعه کردم به منزل طلاها ، سکه ها ، دوربین عکاسی ، اطلاعات شخصی و کاری ام در کامپیوتر ، کدهای بورس و ارز دیجیتال و سایر مواردی که لیست شده را مشاهده نکرده و مشخص است که همسرم طبق اعتراف تلفنی با خود برده و همچنین با خیانت در اعتماد همسری و هبه های من شکایت خونه و ماشین کرده و حاظر به آمدن در بنگاه برای برگرداندن زمینم هم نشده ، ضمنا تمامی بزرگان دو خانواده در جریان هستند و ضمن نکوهش کارهای خیانت مانند ایشان ، سعی در ذات البین کرده که ناموفق بوده اند ، و مهریه را هم اجرا گذاشته که خود ثبت هم متوجه شد هیچ پول و مالی به اسم من نمانده باید چیکار کنم

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

پاسخ یه سوال شما با یک کامنت ممکن نیست و چندین راه وجود داره و نیاز به بررسی بیشتر مدارک و صحبت رو در رو هست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید با اثبات هبه دادخواست رجوع از هبه بدهید